Vårens loppemarked utsatt, loppemottak stengt

Styret i Rykkinn og Gullhaug skolekorps følger anvisningene fra helsemyndighetene for å unngå spredning av koronaviruset, og har derfor sett seg nødt til å utsette våren loppemarked på Eineåsen skole 18-19. april.

Vi har av samme grunn stengt loppemottaket inntil videre, det blir derfor ingen loppevakter på det nåværende tidspunkt. Styret gjør en ny vurdering av situasjonen etter påske, og kommer tilbake med oppdatert informasjon da.

Vi håper å kunne gjennomføre loppemarkedet senere på våren/nærmere sommeren, hvis situasjonen tillater det. Loppemarkedet er korpsets absolutt viktigste inntektskilde, og er helt avgjørende for å opprettholde driften av korpset. Vi ber derfor alle foreldre og musikanter om å være fleksible når og hvis vi får anledning til å gjennomføre loppemarkedet – selv om det kanskje blir på kort varsel eller i en helg i tilknytning til en fridag. Det er mye hyggeligere å gjennomføre et loppemarked enn å måtte hente inntekter gjennom kakelotteri, salg av dopapir og kakebokser eller lignende…

Med ønske om at alle holder seg sunne og friske,

hilsen Styret i Rykkinn og Gullhaug skolekorps