Vi utsetter årsmøtet og konserten, og avlyser fellesøvelsene frem til påske

Rykkinn og Gullhaug følger utviklingen lokalt tett angående koronasmitte, og gjør løpende risikovurderinger opp mot Folkehelseinstituttets anbefalinger ved f. eks. større arrangementer. Se også FHI om Korona og arrangementer.

Som alle skal ha fått beskjed om på sms, ser vi oss dessverre nødt til å kansellere fellesøvelser med Lommedalen i morgen og mandag, pluss generalprøven 22. mars samt å utsette konserten den 29.mars.

Styret har i kveld besluttet at vi dessverre også ser oss nødt til å avlyse fellesøvelsene frem til påske, og at vi må utsette årsmøtet som var planlagt i morgen 12. mars. 

Individuell undervisning avholdes som vanlig inntil videre.

Styret ønsker med dette å bidra til å hindre spredning av smitte. Vi vil minne om at alle må være ekstremt nøye med håndvask, vask av instrumenter og at man ikke låner andres instrumenter. For øvrig ber vi alle forholde seg til de anvisninger som helsemyndigheter eller lokale myndigheter gir på nett eller i media.

OPPSUMMERING:

Følgende aktiviteter avlyses:

  • Vanlige korpsøvelser 12., 19. og 26. mars og 2.april.
  • Fellesøvelser med Lommedalen skolekorps 12. og 16. mars, samt generalprøven 22. mars.

Følgende aktivieter utsettes:

  • Årsmøtet 12. mars.
  • Konserten i Lommedalen kirke sammen med Lommedalen skolekorps. Foreløpig ny dato for utsatt konsert er mandag 15.06, men dette avhenger selvsagt av myndighetens råd fremover. Dato for generalprøve er ennå ikke vurdert.