Stjernekonsert 10. desember

Vi planlegger for en litt annerledes Stjernekonsert i år og har bestemt at denne blir torsdag 10. desember. Vi satser på å kunne bruke våre vanlige øvingslokaler til dette, men publikum vil ikke kunne være til stede. Planen er å lage et opplegg der vi får streamet musikantene slik at foreldre og andre heller kan følge med hjemmefra! Vi tror dette blir bra! Det vil bli både utdeling av stjerner og medaljer, og det er dessuten bare å starte å glede seg til å høre hva korpsene har øvd på i høst!! Selv om øvoingsforholdene mildt sagt ikke har vært optimale i det siste er det helt utrolig hvor bra det faktisk låter! 

Vi hadde opprinnelig planlagt Stjernekonsert i Lommedalen kirke torsdag 26.november. Grunnet smittevern kan vi ikke være i Lommedalen kirke. Og 26. november ble litt i tidligste laget, derfor har vi valgt å flytte tidspunktet til nærmere jul.

Vi vil fortsette å følge smittevernregler og å forholde oss til de eventuelle endringer som skjer – derfor selvsagt litt forbehold. Mer konkret informasjon litt nærmere 10. desember.

Og hva gjelder juleavslutning, satser vi på at det blir den 17. desember. Siden det nok er mange som er spesielt opptatt av ikke å havne i karantene rett før jul, er det mulig at vi kun lager et digitalt opplegg – i alle fall for hovedkorpset. Følg med i Spond, i korpskalenderen, Facebook og på nettsidene. Og som tidligere nevnt: Det blir ikke julaften-spilling i kirken i år.