Torsdag 30.april: Uteøvelse for HK og JK , nettmøte for RK + årsmøte for alle på nett

Torsdag 30. april starter vi å øve til 17.mai. Vi øver utendørs og følger de nye retningslinjene fra myndighetene (maks 30 personer og >2 meters avstand). Husk at instrument/notere/fliser ikke skal byttes på, og at dere må holde avstand også før og etter selve øvelsen. Foreldre må gjerne komme og høre på, men henstilles til å sitte i bilene for ikke å få for stor folkemengde.

Hovedkorpset:

Hovedkorpset møter opp på fotballbanen mellom Bergerhallen og Rykkinnhallen. Oppmøte kl 1755. Øvelsen starter kl 1800 og varer til 1930. Ta med ferdig oppakket instrument, noteklype og marsjheftet. Lurer du på hvilke noter som skal være i marsjheftet eller rekkefølgen av disse, se her.

De som trenger å hente ut instrument eller utstyr fra korpslageret, må møte kl 1745 utenfor skolen. Husk i så fall å gi beskjed til korpsleder Marianne på forhånd..

Juniorkorpset:

Juniorkorpset møter opp  utenfor den inngangen til skolen som vi vanligvis bruker når det er øvelse. Oppmøtetid kl 1825. Øvelsen varer fra kl 1830-1930.

Rekruttkorpset:

Vi venter enda litt med spilleøvelse, men arrangerer et nettmøte for å se hverandre og prate sammen. Innkalling blir sendt på mail/sms. Tidspunkt: Fra kl 1730. Varighet: Maks 1/2 time.

Årsmøte:

Vi avholder digitalt årsmøte på Zoom kl 2000-2030. Lenke til innlogging er sendt i Spond og ligger i korpskalenderen.

Årsmøtepapirene ligger her. Passordet står nederst i alle ukesmailer fra korpset.