Godt oppmøte på foreldremøtet

Så mange som nesten 40 korpsforeldre møtte på foreldremøtet torsdag! Tusen takk for godt oppmøte!

Her er noen oppsummerende stikkord for de som ikke hadde anledning til å komme:

  • Neste helg er det loppemarked! Vi håper alle familier stiller med alle musikanter og minst en (og gjerne flere!) voksne
    Loppemarked er vår viktigste inntekt og i tillegg en sosial helg for hele nærmiljøet som det kan være hyggelig å bidra til. Husk å levere kake! Se nettsidene for mer informasjon.
  • Korpset har komiteer som er foreldredrevet. I tillegg til at disse komiteene er essensielle for å holde korpset i gang, er de en fin mulighet for at foreldrene kan bli kjent! Vi har egne komiteer for f.eks. noter, uniformer, turer og instrumenter. Det er ønsket at alle familier er representert i minst 1 komité.
  • Følg med på korpsets nettside og på Facebook. Alle som har registrert riktig mailadresse skal motta nyhetsmail hver søndag. Noen ganger vil styret sende SMS direkte til foreldre og/eller musikanter, så det er også viktig å ha rett telefonnr registrert. Ta gjerne kontakt med styret ved innspill eller spørsmål!

I tillegg til informasjon, fikk foreldrene høre en fantastisk konsert med både rekrutter (etter kun 30min samspilløvelse!!!), juniorer og hovedkorps! Bildet fra forsiden er fra konserten med juniorene. Tusen takk til alle musikanter og begge dirigenter for en flott opplevelse!!