Loppemarked 6. og 7. mai

Helgen 6. og 7. mai blir det loppemarked på Rykkinn – og husk at vi nå holder til  på Rykkinn skole avdeling Berger (Leirdueveien 74). Åpningstidene er lørdag kl 10.00-16.00 og søndag kl 11.00-15.00.

Det blir loppemottak på Berger sykehjem fra kl 18-20 onsdag 12. april, tirsdag 18. april og mandag 24. april. I tillegg tar vi i mot lopper på Rykkinn skole fra kl 18-20 torsdag og fredag i uken før loppemarkedet (dvs 4/5, og 5/5). Skal du levere lopper til oss ber vi deg om å levere ting som er rent, brukbart og salgbart, og også at du pakker kjøkkenting, klær, leker og sport i separate esker/poser slik at vi får sortert varene ut på riktig avdeling. Vi tar dessverre ikke imot varer som vist på vedlagte plakat.

Tidligere musikanter, foreldre til tidligere musikanter og andre støttespillere til korpset er hjertelig velkomne til å hjelpe oss med rigging på fredag og bak salgsdiskene på lørdag og søndag. Ta kontakt eller bare møt opp! Vi setter veldig pris på den hjelpen vi pleier å få fra korpsets støttespillere!