Årets 17.mai-program

De i HK som sogner til Gullhaug møter opp tidlig til flaggheis og «Ja, vi elsker» på Gullhaug. Obligatorisk oppmøte for samlet korps er først kl 1000 for spilling på Gullhaug (se programmet lenger ned). Musikantene må kjøres i personbiler. 

Vi følger smittevernreglene. Er det noen som har influensaliknende symptomer skal de ikke delta. Vi må alle huske å holde avstand til hverandre. 

Rekrutter

Vi trenger 4 stk til å holde fanedusker og flagg, både på Gullhaug og Rykkinn. Antrekk for rekrutter er korpsjakke og hvit noteveske med evt. regnfrakk/ allværsjakke. Mørk bukse, svarte sko og mørke sokker. Rekrutter skal ikke ha med instrument.

Hovedkorps og juniorkorps

Alle møter i full uniform, (evt pentøy dersom uniformen ikke passer). Husk beret og noteveske med regnfrakk til uniformen. Hovedkorpsmusikanter tar med instrument, noteklype, marsjhefte med noter. Juniorer stiller uten instrument og noter.

Foreldre

Sett bilen i nærheten av Gullhaug bo- og behandling, for å holde tidsskjemaet.

De foreldrene som går bak korpset skal følge samme marsjoppstilling som musikantene, i  rekke bak musikantene med 2 meters avstand. Minimum 3 foreldre, maksimum 9 (for ikke å samle for mange mennesker). Ved smal vei må også foreldre holde seg til sin rekke.

 

17. mai program 2021

Kl 07.50:

Oppmøte for de som sogner til Gullhaug for flaggheiser og «Ja, vi elsker» på Gullhaug skole. Frivillig for resten av korpset. Selve flaggheisingen skjer kl 08.00.

Kl 10.00:

Oppmøte for HK, JK og RK-musikanter på parkeringsplassen ved Eineåsen skianlegg Gullhaug («Sukkertoppen»). 

Kl 10.15-11.00:

Vi spiller på Gullhaug. Nøyaktig hvor vi skal marsjere/spille blir i år ikke annonsert i forkant grunnet nasjonale smittevernråd. Korpset marsjerer på trommemarsj og stopper og spiller.

Kl 1100 må musikantene kjøres i privatbiler fra Gullhaug til Rykkinn.

Ca kl 11.15 (det vil si når alle er på plass):

Oppmøte Rykkinnhallen for både HK, JK og RK-musikanter. Oppstilling nedenfor Rykkinnhallen.

Ca kl 11:30-1300:

Vi spiller på Rykkinn. Nøyaktig hvor vi skal marsjere/spille blir i år ikke annonsert i forkant grunnet nasjonale smittevernråd. Korpset marsjerer på trommemarsj og stopper og spiller.

Vi avslutter tilbake ved Rykkinnhallen/Rykkinn skole ca kl 1300.

Fri – takk for innsatsen og ha en fortsatt fin feiring!