Loppemarked 23. og 24. oktober 2021

Helgen 23. og 24. oktober er det igjen tid for loppemarked på Rykkinn. Lørdag kl.10:00-16:00 og søndag kl.11:00-15:00. Det første loppemarked etter korona og det siste vi skal ha på Eineåsen skole før skolen rives. (Men det blir loppis på Rykkinn våren 2022 også 😊 )

Det blir loppemottak på Eineåsen skole avd Gommerud (Stian Kristensens vei 114) fra kl 18-20 mandag til fredag i uken før loppemarkedet. Skal du levere lopper til oss ber vi deg om å levere ting som er rent, brukbart og salgbart, og også at du pakker kjøkkenting, klær, leker og sport i SEPARATE esker/poser slik at vi får sortert varene ut på riktig avdeling. Vi tar dessverre ikke i mot varer som vist på vedlagte plakat.

Har du vært musikant eller forelder i korpset tidligere, og savner «lukta av sagmugg» , den sosiale delen av å være med på et loppemarked og den tilfredse slitenheten etter å ha bidratt til at den fantastiske fritidsaktiviteten det å få spille et instrument er? Du er hjertelig velkommen til å hjelpe oss med rigging på fredag og bak salgsdiskene på lørdag og søndag! Ta kontakt eller bare møt opp! Din innsats vil bli satt stor pris på!