Ole Edvard Antonsen sprer korpsglede

Nå har du sjansen til å få med deg den verdenskjente trompetsolisten Ole Edvard Antonsen. 14. mars 2015 gjester han Sandvika kulturhus. Kjøp billetter her. De tre lokale skolekorpsene Rykkinn og Gullhaug skolekorps, Lommedalen skolekorps og Bryn skoles musikkorps har med seg Ole Edvard Antonsen på scenen.

Med Ole Edvard og over 100 lokale musikanter, er det bare å gjøre seg klar til en konsert som det kommer til å svinge av. Dette blir levende musikk av høy kvalitet!

Ole Edvard Antonsen

Ole Edvard Antonsen

Konserten vil bestå av en stor variasjon stykker i forskjellige musikksjangre. Én del av konserten vil kun bestå av korpsene, deretter kommer Antonsen inn som solist. Ole Edvard Antonsen vil også ta med eget band slik at deler av konserten blir kun med Antonsen og hans band.

Det blir holdt to konserter; kl. 16.00 og kl
19.00. Hver konsert har en varighet på omtrent to timer, inkludert pause.

Hør juniorer og rekrutter spille

Mellom de to konsertene kan du høre en stor gjeng med rekrutter og juniorer fra alle de tre korpsene spille konsert. Det vil skje ca. kl. 18.00 i foajeen på kulturhuset. Her blir det rundt 100 unge musikanter som skal spille.

The man with the horn

Ole Edvard Antonsen (52) er først og fremst verdenskjent som en dyktig og allsidig trompetsolist, men han er også dirigent og komponist. Antonsen har tidligere vært ansatt i Oslo Filharmoniske orkester, men jobber i dag som frilanser. Antonsen har gitt ut mange plater innen ulike sjangre. For platen Tour De Force (1992) vant han Spellemannspris i åpen klasse, en plate som totalt solgte 140.000 eksemplarer i Norge. I 1995 mottok Antonsen Gammleng-prisen i klassen klassisk. I 2007 ble han utnevnt til kommandør av St. Olavs Orden.

Lokalt samarbeid

Til tross for kort avstand mellom korpsene, er dette første gang de gjennomfører et samarbeidsprosjekt som dette.  Det er flott å kunne gjøre et slikt prosjekt med tre selvstendige godt oppegående korps fordi vi kan og har lyst, ikke fordi vi må av nødvendighet. Dere kan være sikre på at det er kremen av lokale skolekorps i Bærum som skal spille samme og akkompagnere for stjernetrompetisten Ole Edvard Antonsen.

Lommedalen skolekorps
Lommedalen skolekorps ble stiftet i 1936 og har i dag ca. 60 medlemmer. Korpset rekrutterer medlemmer fra Lommedalen, Lesterud og Bærums Verk skole.

Bryn skoles musikkorps
Bryn skoles musikkorps ble stiftet i 1959, og består i dag av rundt 65 musikanter som rekrutteres fra områdene Rykkinn, Løkenhavna og Kolsås.

Rykkinn og Gullhaug skolekorps
Rykkinn og Gullhaug skolekorps ble stiftet i 1973 og rekrutterer sine musikanter fra områdene Rykkinn og Gullhaug. Nå er korpset ca. 75 medlemmer.

Dirigenter for konserten er:
Svein Magnus Furu (Bryn skoles musikkorps)
Stein Wilsbeck (Lommedalen skolekorps, og Rykkinn og Gullhaug skolekorps)