Velkommen til et nytt korpsår!

Vi håper dere alle har hatt en god sommer og er klar for et nytt korpsår. Første skoledag er i år 21. august, så dermed starter vi opp torsdag den 24. august.

Det er med andre ord på tide å finne frem alt korpsutstyret …

Fjorårets rekrutter som nå har blitt juniorer i løpet av sommeren møter kl 1745 for å være spilleklare kl 1800. Samme oppmøtetid for hovedkorpset.

Vi har i løpet av sommeren fått inn en ny dirigent for rekrutt- og juniorkorpset. Han heter Espen Rækstad og gleder seg til å starte samarbeidet med oss. Vi takker derfor samtidig Søren Hielm Friis for lang og tro tjeneste for Bærums morsomste korps.

Vi har fått inn 12 nye rekrutter som vi er glade for kommer og som vi skal ta godt i mot. Vi har imidlertid plass til noen til, så om du kjenner til noen som er i målgruppen kan du gjerne be de komme å ta en titt. Send dem denne lenken http://korpsetmitt.no/bli-med-i-korps/ eller be dem ta kontakt med Bent.

For våre nye rekrutter minner vi om oppstartsmøtet kl 18:15. Her blir det gitt informasjon, det blir utdeling av instrument og uniform (viktig at både barn og minst en foresatt møter denne dagen).

Vel møtt!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial