Går nye veier for å sikre rekruttering i framtiden

Rykkinn og Gullhaug skolekorps lanserer nå sin egen produktlinje med magetelefoner til gravide.

Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til god korpsmusikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme forberedt for framtidige feiringer av Norges Nasjonaldag, 17.mai. Allerede når fosteret er 24 uker gammelt begynner det å bevege øyne, hode, armer og ben spontant og i takt med musikken. Det ufødte barnet får dermed trim allerede i mors mage og sjansene stiger for at barnet også blir med i korps når det blir større.

Styreleder Arne uttaler: «Vi har etterhvert skjønt hvor viktig det er å begynne tidlig med rekrutteringen. Ved å utvikle magetelefonene får vi både generert inntekter og legger opp en langsiktig strategi for å sikre rekruttering i framtiden.»

Jord- og korpsmor Victoria uttaler: «Vi som jordmødre stiller oss positiv til tiltaket. Det er helt klar at fosterets reaksjoner på musikk, stemmer og eventuelle sterke følelser hos mor, forbereder det på å kunne kommunisere etter at det er født. Korpsmusikk spiller en viktig rolle.»

Rykkinn og Gullhaug skolekorps har allerede et stort antall magetelefoner på lager som kan kjøpes under korpsets loppemarked 14/15 april. Alle interesserte barn er hjertelig velkommen til å melde seg inn i korpset her.

aprilsnarr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial