Vel overstått loppemarked våren 2019

Da har vi allerede passert vårens vakreste eventyr! Tusen takk til alle som hjalp til på en eller annen måte! Det er mange som har lagt ned mye energi og som fortjener ros. Loppesjefen har lagt ut en hyggelig oppsummering på facebook. Samme melding har også blitt sendt på mail til alle foreldre.

På vegne av styret vil jeg benytte anledningen til å takke Arne loppesjef for stødig styring! Uten hans ukuelige optimisme og lune lederstil kunne vi ikke fått til dette på en så god måte!!

Etter et loppemarked er det alltid trist å skulle kaste fine ting som ikke ble solgt. Da er det fint å vite at de fineste tingene faktisk kan komme til nytte i andre deler av verden. Bildet nedenfor er fra restloppeutlevering i Liberia i fjor. Samme firma hentet restloppene våre i går

disfacente. In addition, it Is to be noted that diabetic Patients tile function and tissue of a diabetic rat model. J Sex Med novaivf.com Deformation of the penis/priapism.

.

Resultatene ra loppemarkedet våren 2019 er lagret her (beskyttet område -passordet står nederst i alle ukesmailer fra korpset).