Tusenfrydstevnet 9.september 2018

Som også i fjor har Nordby skolekorps igjen invitert til Tusenfrydstevnet. I år er det meldt hele 117 korps som deltar de to dagene!

Oppmøte er kl.9:00, søndag 9.september. Beregn god tid, da veldig mange kommer samtidig!

Skaff deg skyss! Kjører du ikke selv eller kjører ikke foreldrene dine, spør andre musikanter om du får sitte på. Det er mange nok som kjører og du finner sikkert plass.

I år blir det ingen konsert, men moro i parken for store og små etter marsjering og fellesnummer.

PARKERING

Vi vil bli møtt av parkeringsvakter fra TusenFryd som viser oss hvor parkering skal skje. Vi gjør oppmerksom på at parkering koster kr 60, eller 50 på web,- pr bil.
Det er kun gyldig billett som gjelder og gjør at dere kan kjøre inn uten å betale. Det må derfor skrives ut og legges synlig i vinduet. Billetten kan også fåes på SMS. TusenFryd har ingen mulighet til å spore opp de som har glemt billetten hjemme.

ANTREKK

Piquet, hettegenser mørke bukser og gode sko (gjerne mørke, men husk du skal gå rundt i parken resten av dagen), allværsjakke, caps.

HK skal ta med instrument (husk noteklype og marsjhefte/noter).
RK og JK trenger ikke å ta med instrument. Vi marsjerer sammen fra oppstillingsplassen mot auditorium hvor vi ser på inntog av alle korpsene. HK spiller, RK og JK er med og smiler.

BILLETTER

De av dere som har bestilt ekstra billetter får dem ved oppstillingsplassen. De som har sesongkort må ta dem med.

OPPSTILLING

Alle korps skal stille opp på den øverste parkeringsplassen der vi vil bli anvist. Vennligst følg anvisningene slik at vi kan få inn alle biler og busser mest effektivt. Nordby skolekorps’ crew vil anvise oss til riktig oppstillingsplass.

INNSLIPP FOR PUBLIKUM

Alle familiemedlemmer kan slippe inn gjennom inngangen ved Stevnekontoret fra kl. 09.15
Det er kun denne inngangen som skal brukes, ikke hovedinngangen til parken. Det vil være mulig å gå opp den første bakken til en sperring som åpnes kl. 09.30.

INNMARSJ FOR KORPSENE

Første korps starter kl. 09.30.
Korpsene slippes inn i parken fortløpende med kort avstand i mellom. Korpsene veksler på å spille når vi marsjerer gjennom parken. Vi marsjerer fram til amfiet og finner oss plasser der.

PUBLIKUMSPLASSER

Det vil ikke være plass til at publikum kan sitte i amfiet under innmarsj, eller i forbindelse med åpning av stevnet. Det vil bli satt opp sperrebånd som vil vise hvor publikum kan være.

Alle korps spiller «Tusenfrydstevnets Honnør», Dirigent: Bjørn Morten Kjærnes

UNDER INNMARSJEN

Det kan være lurt å ha med litt små snacks og vann mens vi venter på at alle korps marsjerer inn.

INSTRUMENTER

Etter innmarsjen, ta med instrumentet ut til bilen. Det er mulig å gå ut med instrumenter der dere gikk inn, fram til parken stenger kl 18.00. Husk å få stempel før du går ut, slik at du slipper inn igjen etterpå. Vi anbefaler at instrumentkasser blir liggende i biler/busser.

ÅPNINGSTID

Parken har åpent kl. 10.30–18.00. (Stevnet tyvstarter kl. 09.30).

BEREDSKAP

Med så mange stevnedeltagere kan det oppstå situasjoner hvor en trenger hjelp. TusenFryd har trente førstehjelpere med utstyr, ta derfor kontakt med TusenFryd-ansatte hvis du trenger assistanse. Nordby skolekorps’ vakter med gule refleksvester er også tilgjengelige hvis noe skulle skje.

Velkommen til landets største korpsstevne hvor 117 korps møtes!

Dersom du gikk glipp av stevnet i fjor, eller ikke vet hva som venter på deg, ta en titt på fjorårets bilder:
TusenFryd-stevnet 2017