Loppemarked – minutt for minutt

Vi takker og bukker for at NRK har bestemt seg for å sende direkte «minutt for minutt» fra vårens loppemarked på Rykkinn 16. og 17.april.

«Det er helt klart flere nordmenn som har handlet på loppemarked enn som har vært på reise med Hurtigruten. Sendingen vil derfor kunne få en mye bredere oppslutning…» uttaler korpsets styre, «…med mindre folk er ute på loppemarkeder selvfølgelig.»

Vi ønsker å vise at den store dugnadsånden fremdeles er i live, hvor korpsforeldre står sammen for å skape en opplevelse som ikke bare danner grunnlaget for korpsets drift, men som også danner vennskapelige bånd mellom korpsmusikanter og foreldre.

I de to timene før dørene åpnes på lørdag kl.10, vil det sendes et innslag om forberedelsene fra snekring av loppeskilt, produksjon av det perfekte vaffelrøre (oppskrift vil bli offentliggjort) og utfordringene ved boksortering.

Under direktesendingen får du anledning til å følge med på samtlige avdelinger. Her møter du alle typer mennesker, kjøpere som er ivrige, prisbevisste, samlere, sultne og de som «skal bare ta en titt». Du møter selgere som klarer å selge kjøleskap til eskimoer og selgere som fort blir sjarmert i senk av altfor hyggelige kunder. Med andre ord, du får med deg alt et loppemarked tilbyr, nesten som om du hadde vært der selv.

Oppdatering:

aprilsnarr

Vi beklager at meldingen om sending fra NRK bare var en aprilsnarr. Men det er sant at vi har loppemarked i helgen 16./17.april. Vi har allerede fått inn mange flotte lopper, og dersom du spør pent, så kan du også få vaffeloppskriften.